Viikonloppu Tampereella

Tuli "pitkästä" aikaa vietettyä viikonloppu Tampereen suunnalla. Sinne matka koitti torstaina jolloin menin ystäväni kanssa, koska osallistuimme perjantaina lähtöorientaatioon. Ensin kuitenkin menimme torstai-iltana seuraamaan Suomi-Venäjä peliä Hakametsään. Hieno ilta oli kyllä! 3-0 voitto, ensimmäistä kertaa näki Leijonat livenä pelaamassa ja upeat seremoniat ennen pelin alkua :) Ei mennyt kyllä lippuraha hukkaan! 

Hienot seremoniat Hakametsässä ennen pelin alkua!
Kansallislaulut, aplodit 1965 -pelanneille Leijonille & hiljainen hetki juuri kuolleen
Leijona pelaajan kunniaksi <3MAAALIIII!


Hieno 3-0 voitto Venäjästä!
Perjantaina aamulla suuntasimme ystäväni kanssa TAMK:n pääkampukselle Lähtöorientaatioon, joka järjestettiin TAMK:n, SAMK:n, SeAMK:n ja Tampereen yliopiston kesken. Ennen lounasta kuuntelimme kuinka Ulkoministeriö auttaa ulkomailla pulassa olevia, millaista oli olla Lontoossa vaihdossa kahden konkarin mukaan, millaisia rokotuksia yms pitää ottaa huomioon vaihtoon mennessä ja lopuksi hieman aiheesta Learning Another Culture (joka oli aivan turha! kulttuurishokki oli jo enemmänkin kuin tuttu meille SAMK:laisille). Ruokailun jälkeen koitti maaryhmät, joihin siis kaikki kerääntyivät ja viettivät n. pari tuntia. Itse olin Kaakkois-Aasia ryhmässä, jossa oli muutama opiskelija, jotka olivat menossa Vietnamiin, Thaimaahan tai Malesiaan. Paikalla oli myös Malesia konkari eli opiskelija, joka oli ollut Malesiassa vaihdossa. Itseäni olisi kiinnostanut asiat koskien Thaimaata, koska sinne näytän olevan menossa, mutta suurin osahan asioista liittyä tietenkin Malesiaan. Joten koko maaryhmä osio oli melkoisen turha, koska en saanut ollenkaan uutta tietoa, mutta tulipahan sekin koettua. Nyt vain jatkamaan omia vaihtoon liittyviä järjestelyjä :) 

Lähtöorientaation jälkeen menin tapaamaan yhtä ystävääni pitkästä aikaa keskustaan. Matkalla ystävääni vastaan törmäsin erittäin hienosti pukeutuneisiin patsaisiin: 
Mentiin Mäkkäriin syömään ja juttelemaan kaikenlaisesta maan ja taivaan välillä. Annoin myös haalarimerkkini, joita on tässä tullut saatua, koska itselläni ei ole haalareita joten enhän mä niillä mitään tee :D Loppujen lopuksi pitikin jo lähteä kotiin katsomaan Tapparan jännittävää peliä. Lauantai ja sunnuntai meni äitiä auttamisessa ja Raumalle paluussa. Seuraava viikonloppu on taas vuoro viettää Raumalla ja mahdollisesti kahden ystävän kanssa :) 

xoxo, Elina 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good