It's getting closer and closer

Thaimaahan lähtöön TJ: 30 päivää!

Kohta pääsen...

Apuaa enää 30 päivää jäljellä ennen kuin meikäläinen lähtee ystävän ja äidin kanssa Thaimaahan! 

Jännityksellä odotetaan jo Johannan kanssa matkaa ja on tullut tietysti tehtyä paljon suunnitelmia, että mitä tehdään ja mitä mennään katsomaan. 

Hua Hiniin matkustetaan bussilla suoraan Bangkokin Suvarnabhumi -kentältä. 
Perillä Hua Hinissä ollaan vajaat 5 päivää, jolloin aiotaan mennä rannalle, shoppaileen, syömään hyviä mereneläviä & muuta Thai-ruokaa ja retkelle, johon kuuluu norsuilla ratsastamista ja yhden Thaimaan suurimman vesiputouksen tutkimista ja ihailemista. Ollaan jo päätetty, että ainakin YRITETÄÄN jaksaa kiivetä aivan vesiputouksen ylhäälle, koska sieltä on kuulemma hienot näkymät Thaimaahan ja Burmaan. 
Samalla vesiputouksen ympäristössä voi bongailla monenlaisia eläimiä mm. apinoita, lintuja ja perhosia. 
En malta odottaa, koska olen jo yhden hienon vesiputouksen nähnyt Thaimaassa, mutta sekin oli paljon pienempi ja norsulla ratsastaminen on ollut yksi haaveistani ja nyt vihdoinkin sen saan toteutettua Thaimaassa :) 

Noin 5 päivän kuluttua matkustamme takaisin Bangkokiin jossa ollaan sitten loppumatka eli n. 9 päivää. 
Siellä suurin osa ajasta menee tietenkin shoppailemiseen (mihinkäs muuhunkaan...), mutta aiotaan käydä myös esim. katsomassa temppeleitä, kuninkaan palatsia ja kokeilemassa kanaaliveneellä kulkemista.

On tosi kiva myös päästä käyttämään keväällä opittuja Thai -kielen sanoja ja fraaseja paitsi, että pitää ennen matkaa niitä hieman kerrata, koska osa on jo päässyt unohtumaan :D 

Pelkkää ruusuilla tanssimista nämä seuraavat 30 päivää eivät kyllä tule olemaan, koska siinä ajassa pitäisi saada tehtyä Marketing Communication Plan -ryhmätyö, aloitettua Purchasing & Supply -projektia (jonka tulen tekemään amerikkalaisten ja saksalaisten opiskelijoiden kanssa), harjoiteltua business matematiikan ja marketing communicationin kokeisiin ja tehdä muita kouluhommia. 
No onneksi toisaalta on hommaa ja tekemistä, koska siten aikakin kuluu nopeampaa :)


Platinum Shopping Mall, Bangkok ♥
Pattaya
Onneksi Hua Hinissa on kuulemma paremmat rannat kuin Pattayalla!
Jos tällä kertaa jäisi parempi rantakokemus mieleen...

♥PS: 

Thaimaahan lähtöön TJ: 30 päivää
Souliin lähtöön TJ: 93 päivää

Kommentit

 1. Äääääää, mennään jo! <3

  VastaaPoista
 2. Kannattaa sitten pitää huoli siitä, että jos menee norsuilla ratsastamaan, niin ne on hyvin kohdeltuja norsuja! Valitettavasti todella usein monet "hupikäytössä" olevat eläimet on ihan surkeessa kunnossa ja niitä kohdellaan kaltoin. Olis kiva jos ihmiset pitäis omalta osaltaan huolen siitä, ettei tue kyseenalaista eläin- tai mitään muutakaan toimintaa. Hauskaa reissua ja hauskoja norsuhetkiä, kunhan pidät huolen että valitset huolella norsut, joilla aiot ratsastaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Joo tuota on tullutkin jo ajateltua ja en kyllä haluaisi tuollaista tukea. Varmasti katsotaan miltä norsut näyttävät ja miltä se "farmi" muutenkin vaikuttaa. Olen aikaisemmin Ayutthaya:ssa nähnyt norsuja, joita käytettiin ratsastamiseen ja ne pistettiin tekemään temppuja, mutta siellä ne eivät ainakaan näyttäneet kovin huonokuntoisilta.

   Poista
 3. Oii teijän matkasta tulee varmasti niiin upee! Ihan kateellisena täälä luen :DD Pitäkäähän hubaa!<3
  T. Suvi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaww joo pidetään! <3
   No tuon sit jotain tuliaisia lohdutukseksi ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good