Espanja!

Viime viikolla alkoi vihdoin Espanjan opiskelu! 
Olisin aloittanut jo viime vuonna, mutta Espanjan kurssit olivat täynnä joten en päässyt.
Nyt pääsin ja oon todella innoissani! Espanjan kieli vaikutti heti sellaiselta, että sitä voisi oppiakin. Joitain sanoja jo tiesinkin ja yllätyin positiivisesti kun opettaja kertoi, että sanat äännetään hyvin samalla tavalla kuin suomen kielessä. 
1. kurssi kestää koko tämän syksyn ja ensi keväänä ajattelin käydä vielä myös 2. kurssin.
Saa nähdä mitä jää päähän ja miten selviydyn nyt ensin tästä 1. kurssista :D 
Apuna päätin käyttää ainakin Serranon perhettä :D Ostin netistä kaikki kaudet ja nyt perjantaista lähtien olen katsonut sitä ja nauranut itseni vielä enemmän kipeäksi! 
Siinä on kyllä aivan mainiot hahmot ja näyttelijät :D 


Kipeydestä puheen ollen... Käytiin viime sunnuntaina Johannan ja äidin kanssa sienestämässä, joka oli tosi kivaa, mutta paluumatkalla oli ihan hirveä olo. Etenkin kun mentiin Johannalle auttamaan sienten puhdistamisessa. Ja kun päästiin kotiin niin oli pakko laittaa Jump In päälle ja mennä iki-ihanan termopeiton alle palelemaan. 
Aivan hirveä tunne! 
Eikä ihmekään nimittäin kun mittasin kuumeen sitä oli melkein 39 astetta...
No se ilta menikin sitten koomassa olemalla siihen asti kun otin migreenilääkkeeni, jota käytetään myös esim. flunssan oireisiin. Sen jälkeen helpotti ja pystyin katsomaan BB Talk Show:kin. 
Seuraavan päivän päätin pysyä visusti kotona edelleen kuumetta podeten. 
Sainkin olla sitten ihan rauhassa kotona, koska äiti lähti Oton kanssa takaisin Tampereelle. 
Nyt on viikko kulunut ja oon edelleenkin kipeä :(
Kuumetta ei ole enää maanantain jälkeen ollut, mutta tiistaina ja keskiviikkona oli vielä niin hirveä olo etten mennyt kouluun. Torstaina alkoi jo helpottaa niin, että pystyin menemään aivan ihanalle talousmatematiikan tunnille. 
Nyt viikonloppuna on alkanut tämä paras vaihe flunssassa olemisessa: ainainen niistäminen ja yskiminen ja huonosti nukkuminen, koska ei saa kunnolla henkeä. 
Oon yrittänyt ajatella tämänkin positiivisesti nimittäin oon tosi harvoin kipeenä ja, jos sitten pysyisin vaikka koko loppuvuoden terveenä kun oon nyt ollut kipeänä :D 
Saa nähdä miten käy... Mitäs muuta on tullut tehtyä...
Viime viikolla perjantaina käytiin Johannan kanssa tämän kauden ensimmäisessä jääkiekkopelissä, joka oli kylläkin CHL-peli. 
Lukko pelasi Englantilaista Nottingham Panthers:ia vastaan
ja lopulta voitti 6-2.
Koska en kumpaakaan kannustanut niin tuloksella ei ollut väliä, mutta oli tosi kiva käydä edes yhdessä CHL-pelissä, koska siinä kyllä huomasi eron ihan suomalaisiin Liiga peleihin verrattuna. Oli myös kiva bongailla komeita Englantilaisia ja nauraa niiden sukunimille :D 

Tänä torstaina päätetiin ihan yllättäen tehdä Johannan kanssa sushia ja katsoa samalla Lukko-Ässät peliä kun ei paikan päälle päästy :) 
Tämä oli ensimmäinen kerta kun söin sushia ja tykästyin kyllä niin paljon, että haluan nyt Thaimaassa käydä vihdosta viimein kunnon sushi-ravintolassa!
Oli tosi hauska ilta ja päätettiin, että voitaisiin nyt kauden aikana katsoa uudestaankin jääkiekkopelejä yhdessä, koska ei ole kuitenkaan rahaa mennä aina ihan paikan päälle katsomaan. 
Ensimmäinen itse tehty!
Siittä tuli jopa ihan syötävän makuinenkin :D 


 Tänään häädetään toinen asukas BB-talosta, mutta ennen kuin sitä pääsee seuraamaan, pitäisi vielä siivota, laittaa kynnet ja tehdä Espanjan läksyt. 
Tällä kertaa sentään häätöäänestyksessä ei ole ketään ketä tulisin kaipaamaan, joten ei tarvitse jännittää :D 

Mukavaa sunnuntai päivää kaikille! ♥

♥PS: 

Thaimaahan lähtöön TJ: 33 päivää
Souliin lähtöön TJ: 96 päivää

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good