Silakkamarkkinat

Huhhuh mikä viikonloppu! 
Täällä Raumalla järjestettiin Silakkamarkkinat la-su ja äiti päätti lopulta mennä sinne myymään joten jouduin myös itsekin hommiin. 
Perjantaina mentiin pystyttämään myyntipaikkamme jolloin onneksi Johanna tuli auttamaan :) Saatiin nopeasti telineet kasattua ja telttakehikko pystyyn. 
Markkinat olivat auki molempina päivinä klo: 9-17, mutta meidän piti mennä perjantaina jo 7 aikoihin ja lauantaina 8 aikoihin paikalle laittamaan tavarat esille, joten ainakin omalla kohdalla jäivät yöunet vähäisiksi. 
Ja hyi kamala kuinka kylmä molempina aamuina oli ja no oikeastaan koko päivän! 
Lauantaina auttoi sentään se, että Johanna tuli ja mentiin sitten yhdessä kiertelemään ja syömään. 
Myöhemmin tavattiin myös meidän korealainen vaihtari, Chloe, joka pistettiin maistamaan muikkuja, poromakkaraa ja muurinpohjalettuja. (Yllättäen) hän tykkäsi kaikista :D Etenkin muurinpohjaletuista hillolla ja kermavaahdolla!Lapsilla oli kova ilmapallojen hamstrausbuumi meneillään molempina päivinä :D 


Sunnuntaina homma jatkui ja lopulta tulikin itse lähdettyä kesken Johannan ja Chloen kanssa Nakkilaan Nahkiasmarkkinoille :D 
Puhuttiin jo kauan aikaa sitten Johannan kanssa nahkiaisista ja siittä kuinka en ole koskaan niitä maistanut ja päätettiin, että mennään sinne ostamaan niitä. 
No lopulta saatiinkin ihan yllättäen tietää, että ne ovat sunnuntaina mutta onneksi äidille sopi, että käymme äkkiä ostamassa nahkiaisia ja sitten menisin takaisin auttamaan myyntipaikan pystyttämisessä. 
Itse en vielä paikan päällä maistanut, mutta Chloe maistoi ja tykkäsi niistäkin :D 
Kaikki saivat vielä vietyä niitä pari kotiinsakin. Maistoin itse eilen illalla kotona ja ne kyllä maistuivat yllättävän hyvältä :D Voisin joskus uudestaankin ostaa niitä! 
Kiitos Johanna tästäkin sivistämisestä :)

Markkinapaikalle päästyäni autoin äitiä purkamaan teltan ja pakkaamaan tavarat autoon ja siinä ei loppujen lopuksi kestänytkään kauaa niin päästiin aikasin kotiin :) 
Ilta menikin nahkiaisten maistamisessa ja lepäämisessä ja tietenkin BB Talk Show:ta katsellessa. 

Tänään päätin olla menemättä vapaaehtoiselle oppitunnille, koska koko viikonlopun olin ihan rättiväsynyt, niin sain nukuttua pitkään ja hartaasti. 
15 minuutin ryhmätyö tapaamisen jälkeen käytiin äidin kanssa ostamassa jääkaapin täytettä ja leivottiin mustikkarahkapiirakkaa ja pullaa :) 
Sain myös tehtyä aikalailla loppuun Pecha Kucha -esitykseni, jonka aiheeksi valitsin jääkiekon/Tapparan. 
Nyt pitäisi vielä harjoitella huomiseen espanjan sanakokeeseen ja tiskata. 

Mukavaa viikkoa kaikille! ♥

♥PS: 

Thaimaahan lähtöön TJ: 25 päivää
Souliin lähtöön TJ: 88 päivääKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good