Pääsiäinen

Moikka! Mites teidän pääsiäinen meni? Teittekö jotain erikoista? :) 

Itselläni ei ollut oikeastaan mitään suunnitelmia paitsi aioin tietenkin ottaa kaiken irti vapaapäivistä eli vain laiskotella :D Loppujen lopuksi päädyin leipomaan mangojuustokakkua, menemään Lukko-Tappara -peliin kahden ystäväni kanssa ja viettämään heidän kanssaan mukava lauantai-ilta. Eli oikeastaan tulikin vietettyä oikein kiva pääsiäisloma :) 

Perjantain aamiainen: banaanilettuja & mansikoita 


Vaikka lopulta hävittiinkin PITKÄN pelin jälkeen 2-1 Lukolle niin oli kyllä todella viihdyttävä peli :) Ja hallissakin oli hyvin tunnelmaa, joka ei ole kyllä ihmekään koska se oli tupaten täynnä! 

Pelin jälkeen käytiin hakemassa eväät Hesestä, jonka jälkeen suunnattiin kohti mun kämppää missä syötiin ja katsottiin jakso Harper's Islandia ja pelattiin Just Dance -pelejä. Herkuteltiin myös itse tekemääni mangojuustokakkua, joka saikin yllättäen paljon kehuja :) On kiva tietää, että näköjään voin itsekin onnistua leipomaan jotain hyvää :) 

Eilinen ja tämä päivä ovatkin sitten menneet laiskotellessa ja Siskoni On Noitaa katsellessa.

Laiskottelu kumppanini :) 

Nyt suunnaksi sänky ja Insurgent -kirja, josta on enää hieman jäljellä ja, koska tällä viikolla se tulee elokuvana ensi-iltaan pitäisi ripeästi lukea kirja loppuun :) Öitä kaikille!

xoxo, Elina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good