Omena perheeseen lisäystä

Heippa vaan kaikille! Mites teidän viikko sujuu? :)

Itselläni alkoi viikko oikein mukavasti. Sain maanantaina aamulla hoidettua Forever 21:n nettikaupasta tehtyyn tilaukseen liittyvän ongelman. Mulle oli siis tullut viime viikolla lappu, jossa kerrottiin pakettini lähtevän maanantaina takaisin ellen hae sitä itse Vantaalta tai soita UPS:lle. Hieman kyllä ärsytti, koska en saanut missään vaiheessa ilmoitusta, että pakettiani olisi yritetty tuoda ja tämän kyseisenkin lapun sain luettua vasta lauantaina kun tulin takaisin Tampereelta. Olin jo valmistautunut valittamaan oikein kunnolla, mutta onneksi UPS:n päässä vastasi mukava nainen, jonka kanssa päätettiin, että paketti tulee tiistaina ja niin siinä sitten kävi. Eilen se vihdoinkin saapui ovelleni ja pääsin kokeilemaan uusia vaatteitani. Tälläkin kertaa tilaukseni onnistui todella hyvin ja kaikki olivat sopivia :) Olin ennen melkoisen epäileväinen netistä tilaamista kohtaan, mutta nyt kun kaikki tilaukseni ovat onnistuneet todella hyvin, kiinnostukseni on lisääntynyt. On ainakin hyvä tietää, että Forever 21:sta voi hyvällä mielellä tilata vaatteita etenkin nyt kun tietää vielä paremmin mitkä koot ovat itselleen hyviä sieltä tilattuna. 

Treenivaatteita ja housuja  
Viime viikolla tuli myös lisäystä omppu perheeseeni Applen MacBook Air:n muodossa. Olin jo tässä kauan mietiskellyt ostavani uuden läppärin, koska edellinen rupesi olemaan jo hieman vanha ja hidas. Matkustelun kannalta se oli myös turhan iso. Olin suunnitellut ostavani uuden vasta juuri ennen vaihtoon lähtöä, mutta päätin ostaa sen nyt jo. Tuleepahan ainakin opittua kunnolla tämän uuden käyttöjärjestelmän käyttö ja ihan yhtälailla rahaakin olisi mennyt vaikka olisin ostanut sen vasta myöhemmin. Ennen ostoa vertailin ja tutkiskelin myös muitakin läppäreitä ja kyselin myös muutamilta heidän mielipiteitään, mutta kyllä Applen läppäri sitten vei voiton. Olen kuullut siitä paljon hyvää ja, koska mulla on jo kännykkä ja tablettikin Apple merkkisiä niin on hyvä, että tietokonekin on. Tämä pitikin todella paikkaansa, koska nyt jo on osoittautunut olevan hyvä olla saman merkkinen tietokone muiden laitteiden kanssa. 

Tänään olisi vielä edessä Tampereelle meno ja itse asiassa kohta pitäisi kyydinkin eli äidin olla Raumalla. Menen jo tänään, koska huomenna on työhaastattelu liittyen työhön, josta mainitsin hieman joskus aikaisemmin. Hain siis UPM:lle Saksaan vakituiseen työhön. Siskoni kertoi tästä, koska juuri hänen työnsä eli Supply Chainiin liittyvät hommat siirrettään tänä vuonna Saksaan Augsburgiin ja hän kehotti muakin yrittämään, koska tämä työ olisi juuri sitä mitä opiskelen tällä hetkellä. No mä sitten pistin hakemusta menemään ja viime viikolla tuli soitto, jossa kerrottiin päässeeni haastatteluun, joka olisi huomenna. Itse asiassa jo pelkkä työhaastatteluun pääsy oli mulle kuin lottovoitto, koska epäilin kyllä hieman mahdollisuuksiani. Hyvin siinä kuitenkin kävi ja nyt pitäisi sitten huomenna mennä vakuuttamaan heidät jotta he valitsisivat mut. Jos hyvin menee niin elokuussa koittaisi muutto Saksaan! Joten kaikki sormet ja varpaat ristiin!

Viikonloppu suunnitelmat ovatkin muuten vielä auki. Italialaisen vaihtarini oli tarkoitus tulla viikonlopuksi Tampereelle, mutta saa nähdä miten käy. Ainakin jo suunnittelemani Tapparan peliin meno ei onnistu hänen kanssaan joten taidan mennä yksin katsomaan perjantaina Tappara-Lukko peliä. Huomenna illalla menen myös ystäväni kanssa reenaamaan vatsalihaksia Luokkakokous -elokuvaa katsellen :D Kerrankin en malta odottaa näkeväni SUOMALAISEN elokuvan! Kiitos Sami Hedbergin ja Aku Hirviniemen tätä elokuvaa on kyllä tullut odotettua :D

Aurinkoista keskiviikko päivää kaikille! 

xoxo, Elina 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogilates - workout heaven!

Spring news

Living like a vampire