Nimpparit ja nettishoppailua

Hola! 

Hyvää perjantai 13. päivää kaikille! Toivottavasti onni suosii teitä ettekä ole onnettomuusalttiita tänään. Itselle ei ole ainakaan VIELÄ tapahtunut mitään pahaa, mutta vielä on ikävä kyllä päivää jäljellä... Jos nyt onnistuisin kertomaan teille kuulumisiani ihan ilman mitään outoa onnettomuutta tai muuta sellaista :D 

Vietin viime viikonlopun äitini kanssa täällä Raumalla, joka oli kivaa vaihtelua. Kokeiltiin omasta pyynnöstäni uutta jälkiruokaohjetta, jonka bongasin Pirkka -lehdestä. Jälkkärin nimi on Runebergin Trifle, jonka tekeminen oli ihan kivaa, mutta loppujen lopuksi oli hieman pettynyt makuun. Siinä maistui liikaa kardemumma, mutta kyllä sitä kuitenkin söi etenkin kun laittoi päälle vielä kermavaahtoa :D Pidän kovasti uusien ohjeiden kokeilemisesta, mutta ikävä kyllä eihän ne aina pääty hyvin. Nyt ainakin tiedän ettei tätä tarvitse tehdä uudestaan. 
Runebergin trifle

Käytiin äidin kanssa myös kirppiksellä, josta jäi käteen kaksi ruokakirjaa ja maksoivat yhteensä vain 5€. Ainakin jonkin suklaa jälkiruokaohjeen voisi kokeilla pian :)Sain myös vihdoinkin palautettua kauhean kasan pulloja, jotka olivat vallanneet jo osan keittiöstäni ja käytin ne The Walking Dead -sarjan 2. tuotantokauden ostamiseen. Ollaan nyt suunniteltu yhden kaverin kanssa, joka on myös oikein kunnon Walking Dead- fani, että katsottaisiin yhdessä kaikki kaudet. Aluksi ajattelin, että lataisin meille ne kaikki kaudet, mutta päädyinkin niiden ostamiseen. Harmi kyllä muita kausia en saa ostettua ainakaan Rauman Prismasta enkä Citymarketista, joten pitää vielä käydä tsekkaamassa Tampereella ja jos ei onni suosi niin sitten tilaan ne cdon.comista. Odotan kyllä innolla tämän sarjan katsomista jonkun kanssa, koska poikaystäväni on oikeastaan ainoa kaverini lisäksi jonka tiedän tykkäävän tästä sarjasta, mutta koska on kaukosuhteesta kyse niin hänestä ei ole hirveästi apua :D Ostettiin myös kämppääni aivan ihania ruusuja, kiitos äiti ♥ Nämä olivat kuulemma etukäteen ostettu lahja nimipäivääni varten. Nimipäivääni vietin sitten tämän viikon tiistaina jolloin kävin auttamassa italialaista vaihtariani asioiden hoitamisessa ja myöhemmin illalla menimme porukalla italialaisen, kahden ranskalaisen vaihtarin ja yhden kaverini kanssa elokuviin katsomaan Blackhat -elokuvan. Suosittelen Blackhatin katselua etenkin Chris Hemsworthin takia :) Leffan jälkeen menimme vielä opiskeluasuntolalle viettämään iltaa kaikkien vaihtareiden kesken. Oli ihan mukava ilta ja tuli vihdoinkin tavattua kunnolla kaikki vaihtarit.Tein viime viikolla myös pari tilausta nettikaupoista. Tilasin Blogilatesin nettikaupasta pari treenitoppia, jotka itse asiassa yllättäen tulivatkin jo keskiviikkona. Se oli ainakin oikein onnistunut ostos! Tilasin myös Forever 21:n nettikaupasta muutaman vaatteen joiden saapumista odottelen vielä. Suomessa ne ovat olleet jo eilisestä lähtien, mutta jostain syystä ne eivät ole vielä mun luo saapuneet :( Toivottavasti tulevat maanantaina niin pääsen kokeilemaan niitä. Ennakkotilasin myös Blogilatesin pitäjän ensimmäisen kirjan, jonka saan sitten vasta huhtikuussa kun se julkaistaan. Saan kirjan mukana myös ilmaisen kangaskassin, koska ennakkotilasin sen kirjan. Harmi kun joutuu odottamaan vielä aikas kauan sen tuloa, koska haluaisin jo nähdä minkälaisia ruokaohjeita, treeniliikkeitä ja muuta kivaa sieltä löytyy. 

Mukavaa viikonloppua ja tulevaa ystävänpäivää kaikille! ♥

xoxo, Elina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good