21 päivää

Kesäistä torstai päivää kaikille! ♥

Tänään on tasan 3 viikkoa siihen kun lähden kohti Bangkokia ja vaihto-opiskelua. Oon saanut hoidettua jo oikeastaan kaikki tärkeät asiat vaihtoa varten (mm. käynyt lääkärissä ja suuhygienistillä, hankkinut lentoliput ja viisumin, hommanut asunnon Bangkokista, hakenut Kelan tukia ja kouluni antamaa apurahaa ja vihdosta viimein eilen sain hommattua kunnon reseptit). Eli nyt voikin sitten kunnolla ruveta nauttimaan jäljellä olevasta ajasta äidin, Oton ja ystävien kanssa. Jotain herkkuja ja lääkkeitä yms pitää vielä mennä ostamaan, mutta vielä ei ole onneksi mikään kiire :) 

Lauantaina menen Raumalle viettämään ystäväni synttäreitä ja vietän yön toisen ystäväni luona. Sain hommattua aivan täydellisen synttärilahjan, jota en malta odottaa antaa sitä ystävälleni. Näette sen myös, mutta vasta vähän myöhemmin :)

Vaihdosta vielä sen verran, että sain maanantaina Bangkokin yliopiston tämän syksyn kurssilistan, josta voin siis valita kurssini. Sitä olinkin jo odottanut jännityksellä! Ainakin vielä lukkarini näyttää melkoisen tyhjältä, mutta muutama kurssi on sellainen etten ole vielä varma otanko niitä vai en. Yritän myös saada tehtyä siitä sellaisen, että pystyisin myös matkustelemaan syksyn aikana eli ettei olisi aivan täysi lukkari. Pelottavaa valita jo kursseja ja tehdä omaa lukujärjestystä! 3 viikkoakin tulee varmaan menemään aivan tuossa tuokiossa. Jo pelkästä ajattelemisesta tulee perhosia vatsaan... 

Ihanaa viikonloppua! 

xoxo, ElinaKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good