Vappu 2015

Jaahas vappukin tuli ja meni eikä oikein mitään ihmeellistä tullut tehtyä :D En oo kovinkaan kiinnostunut juhlimaan vappua, koska välillä tuntuu että se on vain yksi typerä tekosyy ihmisten juopotella ja rellestää. Jos tykkää vapusta niin ei siinä mitään, kyllähän sitä saa juhlia :) Itse päädyin tänä vuonna lopulta viettämään rauhallisen illan äitini luona. Menin siis Tampereelle torstaina ja illan olin vain kotona äitini ja Oton kanssa. Perjantai meni äitiäni auttamisessa ja ilta kruunautui kun Suomen ensimmäinen MM-kisa peli alkoi USA:ta vastaan. Illan sitten jännitin peliä ja söin äidin tekemää ihanaa mustikkapiirakkaa :) Hyvinhän se peli ei päättyny, mutta ei se mitään, koska ensimmäisestä oli vasta kyse ja hyvää viihdettä se oli silti. 

Lauantaina menin äidin kanssa optikkoliikkeeseen valitsemaan hänelle uusia laseja ja myös itselleni yhdet uudet varalasit. Unohdin lopulta vahvuustietoni sisältämän kortin kotiin, mutta pistettiin valitsemani lasit varaukseen sunnuntaihin asti. Lasien ostelun jälkeen, kävimme ostamassa herkkuja iltaa varten, jonka vietinkin piiitkästä aikaa rakkaiden ystävien kanssa. Harmi kyllä yksi heistä ei päässyt tulemaan, mutta onneksi on kesä tulossa niin eiköhän sillon ehditä näkemään vielä montakin kertaa. Ilta menikin sitten vain jutellessa niitä näitä ja teimme myös feta-paprika muffinseja ja yhden ystäväni poikaystäväkin tuli kylään. Oli todella kiva ilta vaikkei tehtykään mitään ihmeellistä, mutta ei se kiva ilta aina jotain erikoista ohjelmaa tarvitse. 
Sunnuntaina oli tarkoitus taas palata Raumalle, mutta päätin jäädä vielä maanantaihin asti. Käytiin tekemässä optikkoliikkeessä tilaus laseistani ja sitten menimme veljelleni katsomaan heidän paljon kasvanutta vauvaa. Itse olin nähnyt Olivian viimeksi tammikuussa, joten järkytyin aika pahasti kun näin kuinka paljon hän oli kasvanut :D Pidän todella paljon siskoni lapsista, mutta kyllä silti Olivia päihittää heidät, koska hän on vain niiin söpö ja itseäni kiinnostaa mixed race vauvat, koska sellaisia varmaan tulen itsekin saamaan tulevaisuudessa (jos vain kaikki menee hyvin!) :) 


♥♥
xoxo, Elina 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good