Uusi vuosi, uudet kujeet

Heippa kaikille! ♥ 

Toivottavasti teidän kaikkien vuosi on lähtenyt liikkeelle hyvin! Itselläni vuosi on alkanut mainiosti etenkin uutta vuotta tuli juhlittua tällä kertaa hauskaa pitäen ihanien ihmisten kanssa. Olin siis Raumalla uuden vuoden 3 kaverini kanssa. Pitkästä aikaa he pääsivät tulemaan, joka oli suoraan sanottuna mahtavaa! Pelattiin Just Dance -pelejä katseltiin elokuvia, herkuteltiin tortilloilla, kanansiivillä ja pizzalla ja käytiin myös katsomassa ulkona ilotulituksia. Oli tosi hauskaa, mutta harmi kyllä tämä saattoi olla heidän viimeinen käynti Raumalla, koska jos en saa kesätöitä Raumalta, luovutan asuntoni jo toukokuussa kun koulu loppuu ja muutan takaisin Tampereelle vaihtoon lähtöön asti. Tämän myötä yritin ainakin itse nauttia jokaisesta hetkestä heidän kanssaan, joka ei ole kyllä vaikeaa :) 

Uuden vuoden jälkeisen viikonlopun vietin yksistäni ja sunnuntaina lähdin takaisin Tampereelle, koska tiistaina oli vuorossa veljeni tyttären nimiäiset ja Oton oli tarkoitus mennä eläinlääkäriin torstaina. Tiistai päivä menikin suurin piirtein kokonaan niihin nimiäisiin, jotka olivat yllättäen todella kivat ja hauskat. Isosiskoni ja hänen miehensä oltiin valittu kummeiksi, mutta kuulemma myöhemmin voisi olla sitten mun vuoro :D Jeee! 
Hurmuri prinsessa sai nimeksi Olivia Aleksandra ja itse ainakin pidän nimeä todella kivana ja sopii hänelle hyvin, koska jo nyt näkee että hänestä on tulossa oikein nätti tyttö :) Tilaisuus ei siis ollut mikään hirveän virallinen, koska se pidettiin vain muutaman perheenjäsenen ja ystävän kesken ilman pappia sun muuta. Nimenannon jälkeen oli aika herkutella ja jutella ja sain myös itsekin ravata ympäri taloa Olivia sylissä :D Lopuksi sain myös toteutettua suunnitelmani eli otettua yhteiskuvia sisarusteni ja äitini kanssa, joita halusin ulkomailla olemista varten. Tykkään nimittäin aina katsella kuvia ja muistella kivoja hetkiä ja tiedän jo nyt, että tuota tulen tekemään varmasti vaihto-opiskeluni aikana. 


Olivia Aleksandra ♥
Meiltä saadun lampaantaljan päällä :D
Tämä iso herra on Jimi, joka on veljeni kaverin poika,
jolla on myös Thaimaalainen äiti.
Hänellä on aivan ihanan isot ja tarkkaavaiset silmät :D 

Eilen vietiin siis Otto eläinlääkäriin huonoin tuloksin... Häneltä olisi pitänyt ottaa verikokeet ja viimeiset 4 hammasta pois, mutta nämä eivät onnistuneet, koska hän ei ollut 12 tunnin paastolla. Paastosta ei mainittu mitään viime kerralla, joten sitä ei sitten tullut ajatelleeksi. Onneksi ei ollut mikään kiirellinen ja tuon tärkeämpi syy käynnille, joten varasimme vain uuden ajan ensi viikon perjantaille, joten ensi viikolla matkustan taas Tampereelle kunhan nyt ensin pääsen maanantaina välillä takaisin Raumalle. 

Päätin näin uuden vuoden kunniaksi myös muokkailla blogini ulkonäköä. Toivottavasti tykkäätte! :) Tiistai-iltana oli myös erittäin hyvä ja mielenkiintoinen keskustelu S:n kanssa. Vinkkasin hänelle nimittäin Norwegianin alennuslippuja (Lontoosta Helsinkiin meno-paluu vain 75€!) ja kuulemma voi olla, että hän nyt vihdoista viimein tulisi ensimmäistä kertaa Suomeen! :) En vielä ihan uskalla hirveästi innostua, koska tämä ei ole varmaa, mutta perusteluni taisivat mennä tällä kertaa perille nimittäin sanoin etten tällä kertaa kyllä osta lippuja Lontooseen kalliiden hotellien takia ja haluaisin kuitenkin nähdä ennen vaihtoon lähtöäni. Nyt täytyy vain pitää peukut pystyssä! Tuloksen saa onneksi melkon pian tietää, koska Norwegianin ale loppuu 19.1.

Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

xoxo, Elina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good