Herkuttelua ja koulunkäyntiä

Tervehdys taas! 

Normaali kouluviikko on taas meneillään vaikkakin eilen sai vielä viettää vapaapäivää, jonka kulutinkin kaikenlaiseen turhaan, mutta myös yhteen hyödylliseenkin asiaan: super pitkään kävelylenkkiin jonka tein Oton ja Johannan kanssa. Oli kiva käydä taas pitkästä aikaa yhdessä pitkällä lenkillä ja siitä olisi tarkoitus tehdä joka viikkoinen tapakin :) 

Tänään oli koulussa vuorossa ensimmäinen simulaatio tunti Materials Management -kurssilla. Koko simulaatio homma oli mulle ihan tuntematon juttu, mutta se osoittautui lopulta todella kivaksi opiskelumuodoksi. Oltiin 3-4 ryhmissä ja pelattiin kuin jotain peliä, jossa meidän piti pyörittää omaa yritystä. Piti päättää kuinka paljon mitäkin tuotetaan, mitä tarvikkeita tilataan ja mistä, lähetettiin tilauksia yms... Aluksi mun ryhmän yrityksellä meni hieman huonosti, mutta saatiin kyllä parannettua loppua kohti. Ei ollut ihmekään ettei näin aluksi mennyt hirveän hyvin, koska se koko systeemi oli uusi eikä tiedetty täysin mitä tehdä ja miten. Ensi kerralla sitten paremmin! 

Sitten oli vuorossa espanjan kurssi, jonne ei ylläri ylläri taaskaan olisi jaksanut millään mennä, mutta koska tänään oli vuorossa ensimmäinen sanakoe ja olin vielä jopa lukenut siihen, päätin mennä. Onneksi meninkin, koska sanakoe taisi mennä aikas hyvin. Jouduin kuitenkin lähtemään kesken pois, koska tuli kauhean huono olo enkä viittinyt sielläkään istua ja kärsiä. Kotiin päästyäni toivoin, että huono olo menisi ohi, koska oli tarkoitus mennä kokeilemaan ensimmäistä kertaa Shabamia (ryhmäliikuntatunti joka on tanssin ja jumpan sekoitus) kuntosalille, mutta eihän siinä niin käynyt. Koko loppupäivän on päätä särkenyt, väsyttänyt eikä ole ruoka maittanut. Toivottavasti saisin nyt edes ensi yönä nukuttua enkä myöskään tulisi kunnolla kipeäksi! 


Meidän papparainen tykästyi oitis omaan lampaantaljaansa
kuten arvasinkin! :D 

Vietin viime lauantaina leffailtaa katsoen 7500 -kauhuleffan joka sijoittuu lentokoneeseen. Olinkin tätä elokuvaa odottanut jo vaikka kuinka kauan ja luulin jo välillä sen tuotannon loppuneen, mutta nyt sain vihdoinkin sen ruudulleni. 
Samalla herkuttelin mansikkapirtelöllä ja itse tehdyllä omenakaurapaistoksella vaniljajäätelön kera ♥ 
Mukava ilta oli siis vaikkei ollutkaan ketään muuta seuraa kuin Otto :)

Kokeilin maanantai aamuna ensimmäistä kertaa banaanilettuja ja oi vitsi kun olikin hyvää! Niistä tuli ihan mieleen Thaimaassa saatava rotee, joka muistuttaa paljon banaanilettuja. Jäin jo yhdestä kerrasta hieman koukkuun, en nimittäin pystynyt vastustamaan kiusausta vaan tein niitä jo tänään uudestaan ennen espanjan tunnille menoa :D Kannattaa oikeasti kokeilla! Et tarvitse muuta kuin banaanin ja kananmunia! Helppoa ja terveellistä :) 

Nyt on kyllä painuttava pehkuihin, jotta pääsisi aamulla taas ylös! 

xoxo, Elina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good