I'm so lucky to be your love ♥

Tänään on erään erityisen henkilön syntymäpäivä. Hän on erittäin rakas ja tärkeä mulle, mutta ikävä kyllä joudutaan olemaan erossa toisistamme suurimman osan ajastamme ♥ Vielä joudun odottamaan hänen ensimmäistä reissua Suomeen, mutta toivottavasti tämä toteutuisi tänä vuonna :) On myös todella harmi kun ei pysty tällaisia merkkipäiviä kuten ei myöskään mm. ystävänpäivää, joulua jne viettämään yhdessä :( Sen takia en maltakaan odottaa kun eletään samassa maassa ja yhdessä samassa kodissa. Silloin voin viettää jokaisen päivän S:n kanssa ♥

©

Tänään oli myös hirveitä lumiräntäsademyräkkäkuuroja! Aamulla koulussa kun katsoi yhtäkkiä ulos niin ei nähnyt mitään ja kun vähän ajan päästä katsoi uudelleen sade sen kuin paheni, mutta onneksi se häipyi yhtä nopeasti kuin ilmestyikin. Kotiin pääsin vielä kastumatta, mutta kun olin aikeissa lähteä kauppaan alkoi sama myräkkä. Noh siinä sitten joutui odottelemaan, koska ei sinne myräkkäänkään houkutellut lähteä kävelemään. Vihdosta viimein pääsin lähtemään ja loppupäivän olikin selkeä sää :) Harmi vain kun ei ollut paria astetta pakkasta, koska silloin se kauhea määrä lunta olisi jäänytkin maahan ja puihin. 

Äsken tuli katseltua taas Tapparan peliä, tällä kertaa oli HIFK vastustajana. Voiton vei (tietenkin!) Tappara!! 2-0 ♥ Ensimmäisen maalin teki vielä merkkipäivää viettävä Teemu Aalto, joka siis saavutti 700 runkosarjapelin rajan. Huomenna sitten ihan paikan päälle katsomaan kuinka Tappara rökittää seuraavaksi Lukon :D Peliä katsoessa tuli samalla lakattua kynnetkin huomista varten. Tietenkin tapahtumaan sopivilla väreillä, sinisellä & oranssilla. Huomisiltana on kyllä jännät paikat! 

Kokeilin uutta pastakastike ohjettakin keskiviikkona
ja hyvää tuli! 
 Äiti kävi hakemassa eilen Oton, koska tänään oli kontrollin aika, jossa oli kuulemma kaikki mennyt hyvin ja Oton selässä oleva pattikin osoittautui lopulta kuitenkin vain rasvapatiksi. Ehti taas jo niin hyvin tottumaan Oton kanssa täällä olemiseen, että nyt on ihan orpo olo... Outoa kun ei tarvitse mennä ulos, laittaa kuppiin ruokaa, rapsuttaa koko ajan eikä kukaan ole kyhjöttämässä vieressä. Onneksi ensi viikolla olisi tarkoitus mennä pariksi päiväksi Tampereelle ja äiti ja Otto tulee ensi viikonlopuksi tänne niin ei tarvitse olla kauaa yksin :) 

Tampereelle menoon on tälläkin kertaa ihan kunnon syy...käyn nimittäin tekemässä ja lähettämässä yhden työhakemuksen siskoni kanssa. Hirveästi en viitsi tästä vielä kertoa, mutta sen voin kertoa, että jos kaikki menee hyvin ja saan sen työn niin silloin koittaa muutto Saksaan (ja mahdollisesti opiskeluvaihto jää väliin)! :) Tästä lisää myöhemmin! 

Jaahas mä taidankin tästä mennä katsomaan uuden jakson yhdestä ohjelmasta ja sen jälkeen pelailen varmaan vielä Battlefield 3:ta :) 

Hauskaa viikonloppua kaikille! ♥

xoxo, Elina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good