Lazy days

Laiskoittelua, väsymystä ja tv-ohjelmien & elokuvien katselemista. 
Noista on mun päivät tehty :D 

Lämpöisinä ja aurinkoisina päivinä on tullut myös tehtyä Oton kanssa pitkiä lenkkejä ja nautittua kesästä ♥
On ihanaa mennä kävelemään vain ympäriinsä jopa myöhään illallakin kun joka paikassa on vihreätä, kukkia ja kesäinen raikas tuoksu. 


Kesätöiden puutteen vuoksi on myös paljon paljon ylimääräistä aikaa päivittäin joten on tullut jatkettua syksyllä aloitettua Täykkäreiden tuotantokausien katselua ja myös muutamien muiden ohjelmien uusimpien jaksojen katselua. Seuraan nyt mm. Baby Daddy, Awkward, Rookie Blue, Hit the Floor AGT, SYTYCD, The 100, Crisis & The Night Shift ohjelmia. Tänään alkaa myös vihdoinkin Pretty Little Liars:n 5. kausi! 
Myöhemmin tässä kuussa alkaa 2 parasta kesäsarjaa: Falling Skies ja Under the Dome. 
Niiden jatkumista on tullutkin odotettua ja PALJON! 
Päätinkin vielä katsoa Falling Skies:n 3 tuotantokautta ennen uuden alkamista vaikka 1. ja 2. on tullut nähtyä jo parikin kertaa, mutta siihen sarjaan ei vain kyllästy :D 
Odotan myös kovasti uuden kesäsarjan The Last Ship alkamista. 

Tänään tuli myös tilattua Battlefield 4 -peli Gigantista tekemisen puutteen ja etenkin älyttömän alhaisen hinnan takia. Maksoi nimittäin vain 15€ ja koska kaupasta oli loppunut jo Playstation 3:lle tarkoitetut pelit niin päätin tilata netistä kun sielläkin oli sama tarjous voimassa. On tehnyt jo kauan mieli ostaa tuo peli, mutta olen vain tyytynyt Battlefield 3:een ja muihin peleihin :D Toivottavasti posti toisi pakettini oikein pikavauhtia! 

Nyt voisi lähteä tallustelemaan ulos karvaisen herrani kanssa :)
Öitä kaikille! ♥

Lopuksi vielä kuva suklaakakusta, jonka tein vähän aika sitten ja jonka myötä on tehnyt mieli leipoa enemmänkin kaikkea hyvää. 
Seuraavaksi ajattelin tehdä mansikkatäytekakun tms :)♥PS: 

Falling Skies 4. kauden alkuun TJ: 12 päivää
Under the Dome 2. kauden alkuun TJ: 20 päivää
Koulun alkuun TJ: 83 päivää
Thaimaahan lähtöön TJ: 129 päivää

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogilates - workout heaven!

Spring news

Living like a vampire