Viikonloppu täynnä jääkiekkoa ja hauskuutta!

Hallo alle!  Wie war deine Wochenende? :) Niin viime viikollahan oli taas se pahamainen Perjantai 13. päivä.... Mulle se tiesi tietenkin päivän aloitusta migreenillä, mutta myös innolla odotetun viikonlopun alkua! Migreenistä selviydyttyäni lähdettiin äidin kanssa kauppojen kautta takaisin Tampereelle. Siellä koitti illalla Tappara-Ilves peliin meno Tarun kanssa ja mehän mentiin tietenkin kannustamaan TAPPARAA (mitäs muutakaan...)! :D No takkiin tuli, mutta sehän olikin vasta ensimmäinen peli tällä kaudella joten annetiin anteeksi :) Ja olkaapa hyvä vaan Ilvesläiset teidän tämän kauden ainoista pisteistä! Hallissa ollessani tajusin kuinka paljon oon ikävöinyt peliin menemistä :D Taas oli nimittäin tunnelma katossa ja koko peli oli täynnä jännitystä ja no Ilveksen tekemistä maaleista johtuneita YLLÄTTÄVIÄ tilanteita. Seuraavaa kertaa odotellessa...


Nieminen näytti vähän yhdelle Ilvesläiselle mikä on täällä arvojärjestys! :D
= 1. TAPPARA, 2. Ilves ♥
Lauantaina olikin vuorossa illanviettoa rakkaiden tytsyjen kanssa! ♥ Super hauskaa oli ja siittä muistona on kipeät kasvolihakset seuraavat 2 viikkoa. Pakko kyllä myöntää, että oli tooodella kova ikävä ja siksi olikin ihanaa nähdä heitä KAIKKIA piiiitkästä aikaa :) Seuraavan kerran nähdäänkin täällä Raumalla ja silloin korkataan uusi Just Dance 2014 peli! Nyt kun jaksaisi odottaa reilut 3 viikkoa...

♥♥♥♥♥
Sunnuntaina koitti (ikävä kyllä) paluu Raumalle YKSIN....Menin ensimmäistä kertaa Tampere-Rauma välin BUSSILLA :D Se on kyllä kanssa ihan simppeli ja kätevä tapa päästä tänne ja Tampereelle. Varsinkin sitten kun saan opiskelijakorttini, jolloin se maksaa vain 14€!

Äidin olisi tarkoitus tulla Oton kanssa tänne huomenna ja sitten loppuviikon hoidamme asioita ja pyydämme huoltomiehen tänne laittamaan kattolamput yms :) Toivottavasti saataisiin myös mun laajakaista toimimaan! 

Hauskaa loppuviikkoa kaikille! PS. TAPPARA VOITTI KALPAN 1-0! ♥

Kommentit

  1. Aww toi kuva meistä! :) Se on IHANA ♥ Oli kyllä aivan huippuhauskaa pitkästä aikaa, vaikkei ees katottu sitä elokuvaa vaan turistiin kaikesta ja otettiin noita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PS. Hieno muuten tää uus ulkoasu! Nyt vasta jotenki hokasin :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good