Back to School

Mooi kaikki! :) 

Wuhuu mä selvisin mun ensimmäisestä kouluviikosta! Okei joo pakko myöntää, että ei ollut kyllä yhtään niin kamalaa kuin pelkäsin :D Koko viikko meni melkeinpä vain kouluasioihin ja toisiimme tutustumisessa eli huomisesta lähtien meillä on vasta kunnon oppitunteja. 

Keskiviikkona saatiin kyllä jo ensimmäiset läksyt, mutta sekin on onneksi paritehtävä :) Pareittain esitellään ryhmälle jokin sanakirjatyyppi; mä ja Anastasia esitellään kuvasanakirja ja huomenna olisi tarkoitus mennä kirjastoon etsimään siittä tietoa. Keskiviikkona illalla oli Panama Joe -nimisessä baarissa Back to School bileet, mutta niitä ennen vietettiin ryhmän kesken oikein mahtava ja naurun täytteinen saunailta! Truth or Dare -pelin myötä tuli tutustuttua muihin lisää ja naurettua oikein kunnolla :D Tämän jälkeen osa lähti bileisiin ja osa (kuten minä) lähti kotiin. Seuraavana aamuna oli ylläri ylläri "hieman" vaikeuksia nousta ylös sängystä ja mennä kahdeksaksi kouluun :D Yllättävän moni silti selviytyi määräaikaan mennessä kouluun jopa bileissä olemisesta huolimatta ja loput valuivat kouluun 12 mennessä :D Ensimmäisellä tunnilla darran ja väsymyksen määrä oli oikein kosketeltavissa ja tunnin sisällön tylsyys ei kyllä auttanut tilanteeseen! Perjantaina lähdettiin kaikkien ykkösten ja vaihto-opiskelijoiden kanssa Kuuskajaskariin (saari johon kesti mennä veneellä n.30 minuuttia). Siellä kierreltiin opintoryhmissä eri rasteilla, joissa tehtiin kaikenlaisia tehtäviä mm. puhumatta näyteltiin sanoja (Eiffel tower, Baywatch, pirate ship...), täytettiin pulloja rikkinäisillä muovimukeilla, heivattiin kaikki ryhmän jäsenet naruristikon läpi toiselle puolelle ja venyteltiin/reenattiin. Syötiin myös grillimakkaraa ja omenoita ja lopuksi ennen kahvitusta oli vuorossa köydenvetokilpailu, jossa meidän IBML (mun A-ryhmä) oli voittamaton! Voitettiin IBML B-ryhmä, tuutorit ja vaihto-opiskelijat, joita vastaan myös kilpailtiin finaalissa, joka suuren protestoinnin myötä voitettiin :D Ylipäätänsä koko reissu oli oikein onnistunut, hauska ja tuli taas tutustuttua muihin paremmin! 


Koko viikko oli mielestäni oikein mukava ja mielenkiintoinen! Voin jopa sanoa, että odotan ensi viikon koulupäiviä :D Nyt on kyllä aika lopettaa ja hipsiä unten maille! Hyvää seuraavaa viikkoa kaikille! :) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good