Lentolippu taskussa

Hyvää kesäkuun loppua kaikille! 

Onpas tämäkin kuukausi taas mennyt nopeasti, mutta itse olen ollut kyllä niin kiireinen ettei ole ihmekään. Ollaan äidin kanssa suoritettu muuttoa, joka on viimeisten tavaroiden hakemista ja loppusiivousta vaille valmis. Oon tällä hetkellä bussissa menossa Raumalle missä näen vielä kahta ystävääni Jurassic World -elokuvan parissa. Menen myös pakkaamaan loput tavarat ja aloittamaan siivousta. Huojentavaa ajatella, että ihan kohta tämäkin on ohi ja sitten voi olla aivan rauhassa Tampereella vaihtoon lähtöön asti. Heinäkuussa on kyllä vielä yhdet synttärit Raumalla jonne aion mennä ja saa nähdä jos ehdin käymään siellä vielä muutenkin. 

Vaihtoon liittyvät asiatkin ovat edenneet sen verran, että sain viimeinkin ostettua lentoliput ja vaikka välillä näytti siltä ettei äiti pääsekään tulemaan mukaan niin kyllä hän tuleekin Bangkokiin noin kahdeksi viikoksi. Taidetaan sittenkin jättää Kuala Lumpur reissu väliin ja toteutetaan se joskus myöhemmin, mahdollisesti joulukuussa tai ensi vuonna. Kun saan koulustani paperin, joka todistaa vaihtoon lähtemiseni, voin ruveta vihdoinkin hankkimaan viisumia. Viisumia haetessani suunnittelin hoitaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla eli viisumin hakemisen lisäksi aion nähdä kahta ystävääni Helsingissä kun sinne olen kerrankin menossa ja jopa kaksi kertaa. 

Välillä tuntuu ettei mikään etene eikä mistään tule mitään, mutta eiköhän tämä tästä. Vielä on paljon kaikenlaista mitä tarvitsee tehdä ennen kuin lähden vaihtoon, mutta onneksi on vielä hieman reilu kuukausi aikaa. Se kuinka nopeasti aika loppujen lopuksi kuluu hieman kuitenkin huolestuttaa. Ja kun kaikki asiat eivät edes onnistu ensimmäisellä yrittämisellä esimerkiksi uusin viime viikolla reseptini ja kun tällä viikolla katsoin niin hienostihan nekin on nyt uusittu, mutta lääkärille ei selvästikään ollut mennyt tieto vaihtoon lähdöstäni, koska hän uusi liian pienen määrän lääkkeitäni. Joten nyt joudun tuonkin asian hoitamaan toisen kerran. Turhauttavaa tällainen :( 

Onneksi ensi kuulle on suunniteltu jotain erittäin hauskaa ja kauan odotettua. Mennään nimittäin ystäväporukalla mökille viikonlopuksi. Vihdoinkin saamme tämän toteutettua ja mikäs olisi parempi tapa viettää mun läksiäisiä :) 

xoxo, Elina 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good