Vastausta odotellessa...

Aurinkoista (ja vielä lämpöistä) tiistai päivää kaikille! 

Oon odotellut jo viime viikosta lähtien vastausta koskien sitä Saksassa olevaa työtä jota varten olin myös työhaastattelussakin. Mitään ei ole vielä kuulunut... Haastattelussa sanoivat, että maaliskuun puolessa välissä he ilmoittelevat, mutta eivät olleet kyllä aivan vielä varmoja aikataulustaan. En sitten tiedä onko tämä hiljaisuus hyvä vai huono asia...
Aikaisemmin tänään kyllä ajattelin, että no turha on vielä ruveta panikoimaan. Jos ensi viikkoon mennessä ei kuulu mitään niin sitten ensi viikolla voi ruveta jo hieman panikoimaan. Kuulin siskoltani, että viime viikolla UPM:llä he jakoivat talonsisäisiä paikkoja joista he sanoivat mullekin työhaastattelussa aloittavansa joten eiköhän tässä ole vielä toivoa :) 

Haluaisin vain saada mahdollisimman pian tähän Saksa työhön vastauksen, koska siitä vastauksesta riippuu syksyllä mahdollisesti toinen tapahtuva asia. Enkä voi sitä vielä alkaa kunnolla pistämään eteenpäin ennen kuin tiedän olenko muuttamassa Saksaan vai en. Tästä toisesta asiasta voin antaa pari vinkkiä: se liittyy opiskeluuni & Thaimaa. Kerron siitä lisää myöhemmin kun olen varma toteutuuko se vai ei!Viime aikainen sää on ollut aivan ihana! Aurinko on paistanut ja on ollut yllättävän lämmin. Ei ole kyllä näistä lämpöisistä päivistä tullut hirveästi nautittua, koska en ole ollut ulkona muuta kuin mennyt kouluun ja kauppaan. Kerrankin kun on ihana sää ja tekisi mieli mennä ulos niin mun karvainen lenkkikaveri ei ole täällä :( Pyysin viikonloppuna äitiänikin lähettämään Oton lentopostilla tänne, koska teki kovasti mieli mennä ulos mutta yksin meneminen ei kuiteskaan hirveästi innostanut. No eihän se karvakorva tänne ilmestynyt ja pysyin sitten itse viikonlopun kotona Harry Potter -elokuvia katsellen ja herkutellen. En kyllä valita, koska oli suorastaan ihanaa pitkästä aikaa viettää viikonloppu omassa kodissa laiskotellen. Sai nukkua ja valvoa kuinka myöhään halusi ja herkkujakaan ei tarvinnut jakaa ja sai itse valita mitä elokuvia/ohjelmia katsoo :D Oli hyvä taas vähän ladata akkuja, koska eilen alkoi uusi jakso koulussa ja tämän jakson myötä meillä on melkoisen täynnä oleva kalenteri. Tämän lisäksi vietän kaksi seuraavaa viikonloppua Turussa ja Jyväskylässä kädentaitomessuilla äitini kanssa. Joten kyllä taas riittää puuhaa ihan tarpeeksi!
Pakko kai tuon keittiössä odottavan tiskivuorenkin kimppuun on käytävä tai se vain jatkaa kasvamistaan ja astiat loppuvat kesken :D Hauskaa tiistai-iltaa kaikille! 

xoxo, Elina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good