Mistä edes alottaisin?

Moi moi kaikille! 

Tämän kertainen otsikko kertookin kaiken! A lot has happened in 2 weeks and I don't know where to begin. 
Uusi tukka! :) Love it!







Viime viikonloppuna menin taas Tampereelle ja juhlittiin kavereiden kesken mun ja mun kaverin syntymäpäivää. Oli ihan huippua nähdä piiitkästä aikaan, mutta harmi vaan etteivät kaikki päässeet tulemaan. Juteltiin Lontoon -matkasta ja kaikesta mitä tapahtui Salmanin kanssa ja muutenkin vaihdettiin kuulumisia. Ja tietenkin herkuteltiin mahat täyteen ja pidettiin hauskaa :) Haluisin vaan palata takaisin siihen päivään ja elää sen uudestaan kerta toisensa jälkeen! 


Kinkkumuffinsseja, minivartaita, Rocky Roadia, dippejä,
kinuskikakkua yms. ♥






















♥♥


Maanantaina tuli juhlittua vielä toisen kerran synttäreitä, mutta tällä kertaa uusien koulukavereiden kanssa. Mentiin porukalla syömään Amarilloon ja oli tosi mukavaa tutustua paremmin ja ruokakin (Amarillo Caesar Salad with Chicken :P) oli erittäin maistuvaa! :) Oli ihanaa saada juhlittua synttäreitä "vanhojen" rakkaiden ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa! 

Viikonloppu mulla alkoikin jo torstaina ja päätin heti, että jään Raumalle ja pidän oikein rentouttavan viikonlopun :) Meillä on tässä jaksossa ihan hirveästi hommaa (lukuisia ryhmätöitä, 4 Stimulusta, itsenäisiä töitä yms) joten hyvä kerätä energiaa seuraavia viikkoja varten. Nukuin ihanan pitkään to-su, leivoin ittelleni synttärikakun, juttelin murun kanssa Skypessä, vietin erittäin mielenkiintoisen Perjantai-illan (syy on sellainen etten viitti kertoa enempää), herkuttelin ja katselin lemppari tv-sarjojani ♥ 

Synttärikakku ♥ Ja vielä ihan itte tehtyä kuulkaas! 

Jaahas onkin jo aika hipsiä nukkumaan ja kohti uutta (työn täytteistä!) kouluviikkoa! 


                                                              Öitä kaikille! Be Safe! :) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

"Tuparit"

Muumimaailma - Winter Adventure

Seoul, South Korea 29.4.-8.5.2016 ♥