Mistä edes alottaisin?

Moi moi kaikille! 

Tämän kertainen otsikko kertookin kaiken! A lot has happened in 2 weeks and I don't know where to begin. 
Uusi tukka! :) Love it!Viime viikonloppuna menin taas Tampereelle ja juhlittiin kavereiden kesken mun ja mun kaverin syntymäpäivää. Oli ihan huippua nähdä piiitkästä aikaan, mutta harmi vaan etteivät kaikki päässeet tulemaan. Juteltiin Lontoon -matkasta ja kaikesta mitä tapahtui Salmanin kanssa ja muutenkin vaihdettiin kuulumisia. Ja tietenkin herkuteltiin mahat täyteen ja pidettiin hauskaa :) Haluisin vaan palata takaisin siihen päivään ja elää sen uudestaan kerta toisensa jälkeen! 


Kinkkumuffinsseja, minivartaita, Rocky Roadia, dippejä,
kinuskikakkua yms. ♥


♥♥


Maanantaina tuli juhlittua vielä toisen kerran synttäreitä, mutta tällä kertaa uusien koulukavereiden kanssa. Mentiin porukalla syömään Amarilloon ja oli tosi mukavaa tutustua paremmin ja ruokakin (Amarillo Caesar Salad with Chicken :P) oli erittäin maistuvaa! :) Oli ihanaa saada juhlittua synttäreitä "vanhojen" rakkaiden ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa! 

Viikonloppu mulla alkoikin jo torstaina ja päätin heti, että jään Raumalle ja pidän oikein rentouttavan viikonlopun :) Meillä on tässä jaksossa ihan hirveästi hommaa (lukuisia ryhmätöitä, 4 Stimulusta, itsenäisiä töitä yms) joten hyvä kerätä energiaa seuraavia viikkoja varten. Nukuin ihanan pitkään to-su, leivoin ittelleni synttärikakun, juttelin murun kanssa Skypessä, vietin erittäin mielenkiintoisen Perjantai-illan (syy on sellainen etten viitti kertoa enempää), herkuttelin ja katselin lemppari tv-sarjojani ♥ 

Synttärikakku ♥ Ja vielä ihan itte tehtyä kuulkaas! 

Jaahas onkin jo aika hipsiä nukkumaan ja kohti uutta (työn täytteistä!) kouluviikkoa! 


                                                              Öitä kaikille! Be Safe! :) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good