Heippa hei!

Heippa vaan kaikille pitkästä aikaa! 2 viikkoa on mennyt kuin siivillä ja tämä blogin kirjoittelu on "hieman" jäänyt. Anteeksi siittä ja lupaan ainakin edes yrittää parantaa tätä kirjoittelu tahtia :) Pieni varoituksen sana tähän alkuun, että oon lähdössä Lontooseen perjantaina ja sen jälkeen vietän loput syyslomastani Tampereella joten musta ei välttämättä hirveästi kuulu, mutta yritän ehtiä kirjoittelemaan edes jotain :) 

Niiin ja mitäs tässä on nyt siis tullut tehtyä... Ensinnäkin edellinen viikko oli koulun takia erittäin kiireinen, koska oli monenlaisia tehtäviä palautettavaksi ja olin myös sihteeri meidän Stimulus ryhmässä jonka myötä tuli melkoisesti hommaa. Onneksi tähän 2 viikkoon on kuulunut monia kivoja asioitakin :) Nimittäin tuli sitten lopulta hankittua lentoliput Johannan kanssa Lontooseen! Lähdemme siis 18.10. ja tulemme takaisin 22.10. ja voitte vain kuvitella kuinka innoissani oon, että pääsen taas ulkomaille ja erityisesti kultani luo. Ja Lontoon päässä ollaan kyllä yhtä paljon tai jopa enemmän innoissaan mun tulemisesta. Onneksi tällä viikolla on sen verran hommaa, että eiköhän nämä 4 päivää mene nopeasti :) 

Viime viikonloppu tuli myös vietettyä mitä parhaammassa seurassa! Suvi, Pei ja Taru tulivat "viihdyttämään" mua ja siinäpä onnistuivatkin tooodella hyvin! Tuli korkattua uusi Just Dance 2014 -peli (kannattaa ostaa!!), syötyä vaikka mitä herkkuja, katsottua White House Down -leffa (oli muuten "pienoinen" Channing Tatum kuolaus meneillään silloin...) ja totta kai naurettua vatsa- ja kasvolihakset kipeäksi :) Voi kun tälläisiä viikonloppuja voisi viettää useamminkin... 
 Käytiin myös kävelemässä Vanhassa Raumassa ja tuli vihdoinkin otettua kuvia sieltä :) 
Merenrantaakin käytiin kattelemassa :) 

Mä tästä taidan ruveta suuntaamaan kohti sänkyä ja unten maita! Öitä kaikille ja hauskaa viikkoa :) PS. Kävin eilen kampaajalla leikkauttamassa ja värjäämässä hiukset! Niistä lisää myöhemmin :) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogilates - workout heaven!

Spring news

Living like a vampire