Kansainvälinen viikko

Moi! Hallo! Hi! 

Kuten kerroinkin jo viimeksi, niin täällä viikolla omalta osaltani alkaa uusi kansainvälinen projekti. Omassa ryhmässäni on 3 saksalaista (mukaan lukien 1 saksalainen vaihtari), 3 amerikkalaista ja mä. Ja kaikki muuthan olivatkin jätkiä, mutta itse asiassa heti maanantaina kun tutustuin saksalaisiin niin en enää harmitellut ja jännittänyt sitä. 
Meidän saksalainen vaihtari olikin jo jonkin verran tuttu, mutta oli tosi kivaa tutustua toisiinkin saksalaisiin. 
Toinen saksalaisista, Ivo, tuli Raumalle meidän Kick Off -tapaamiseen ja vietti täällä pari päivää ja toisen saksalaisen, Björnin, kanssa pidettiin Skypen avulla yhteyttä maanantain ja tiistain ajan. 
Etenkin Ivon ja Björnin tavattua innostuin vielä enemmän projektista, koska he ovat todella mukavia ja heidän kanssaan synkkasi heti kunnolla. 
Ivon kanssa tietenkin tuli vielä enemmän tutustuttua, koska hän oli ihan paikan päällä. 
Olisi ollut todella kivaa, jos amerikkalaisetkin tai edes osa heistä, olisivat tulleet tänne, koska mun ja monen muun ryhmässä on nyt se ongelma ettei saada kunnolla amerikkalaisiin yhteyttä joten he eivät myöskään tee mitään hommia. 
Meidänkin piti jo tehdä ja palauttaa ilman heidän apuaan Team Contract ja tänään myös sovittiin jo kuka tekee mitäkin projekti suunnitelmaan. 
Toivottavasti seuraavaan skype "palaveriin" amerikkalaisetkin osallistuisivat, koska muuten me ainakin varmaan joudutaan heittämään heidät pihalle koko projektista :/ 

Mehän tietenkin myös käytettiin mahdollisuus hyväksemme ja pidettiin hauskaa uusien saksalais tuttavuuksien kanssa.
He majoittuivat mökkeihin Helmirannassa, joten jo maanantaina osa porukasta jäi sinne hengaamaan ja tietenkin juomaan, mutta tiistaina pidettiin vasta kunnon "bileet". 
Grillattiin, juteltiin, saunottiin, uitiin ja osa myös viettivät aikaa poreammeessa. 
Oli tosi kivaa tutustua vielä enemmän ja viettää aikaa kaikkien kanssa vaikka tunnelma olikin aikas väsynyt ja tylsistynyt, johon kylmä sää oli suurimmaksi osaksi syynä. 
Helmiranta paikkanakin oli upea! Mökit oli tosi hulppeat ja ne sijaitsivat meren rannalla kalliolla. Voikun olisi joskus itselläkin rahaa vuokrata sellainen mökki...
Asiasta toiseen... APUA NYT ON JO LOKAKUU! 
Sehän onneksi tietää sitä, että Thaimaan matka on ihan pian täällä, Walking Dead:n 5. kausi alkaa ja uusi Just Dance -peli julkaistaan ♥
Kerrankin voin sanoa, että oon todellakin odottanut lokakuuta!


Lokakuu näkyy myös luonnossa ♥

Tänään alkoi 6 päivän miniloma, jonka päätin viettää Tampereella. 
En olisi muuten lähtenyt Raumalta, mutta mun korealainen tuutoroitava tyttö on halunnut jo tänne tulostaan asti mennä Tampereelle, joten sovittiin, että tulee nyt mun kanssa ja näytän hänelle paikkoja ja yöpyy myös meillä :) 
Huomenna mennään ensin mun siskon vanhimman lapsen synttäreille ja lauantaina kierrelläänkin sitten ympäri Tamperetta ja illemmalla olisi myös tarkoitus nähdä omia kavereita pitkästä aikaa. 
Sunnuntaina käydään myös Chloen kanssa Ideaparkissa, josta hän etenkin innostui, joka ei ole mikään ihme kun ottaa huomioon Rauman erittäin monipuolisen kauppavalikoiman (or not!)
Huomenna olisi myös tarkoitus mennä ostamaan mulle uusi järjestelmäkamera ♥ 
On kiva päästä silläkin heti leikkimään ja harjoittelemaan Chloen kanssa :)
Jos sitten reissussakin osaisi ottaa kuvia :D 

Tajusin tällä viikolla myös, että täytän jo ENSI KUUSSA 20 v.! 

Hui kamala! 
Mutta eiköhän laiteta se silti myös laskuriin :D 

Mukavaa viikonloppua kaikille! ♥

♥PS: 

Thaimaahan lähtöön TJ: 15 päivää
20 v. synttäreihin TJ: 36 päivää
Souliin lähtöön TJ: 78 päivää

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good