Tuutorointia

Huhhuh! 
Viimeisen viikon aikana on ollut niin paljon kaikenlaista hommaa, että tuntuu olevan jo valmiiksi henkisesti että fyysisesti väsynyt eikä koulu ole edes vielä alkanutkaan :D
Viime viikolla maanantaina tulin takaisin Lontoosta myöhään illalla ja olin kotona Tampereella vasta joskus kahden aikoihin. 
Muutaman tunnin yöunien jälkeen pitikin taas pakata tavarat ja lähteä kohti Raumaa, josta ajettiin Johannan kanssa Poriin tuutori koulutukseen. 
Tiistai-iltana kun viimein pääsin kotiin, olin kyllä aivan poikki!
Ikävä kyllä ei ollut kuin keskiviikko aikaa hengähtää, koska torstaina saapuivat meidän ihanat korealaiset vaihtarit :)
Torstai-iltana tuli heti näytettyä heille paikkoja, mutta perjantaina mentiin vasta kunnolla hoitamaan asioita ja näyttämään keskustaa yms. Siinä menikin sitten koko päivä. 
Lauantain annettiin heidän levätä toisin sanoen pidettiin itse lepopäivä :D 
Sunnuntaina näytin korealaisille kämppäni lähellä olevaa rantaa ja kävin ostamassa illalla tulevaa ranskalaista vaihtaria varten pienen tervetulolahjan :) 
Päätin lopulta ostaa saman lahjan kuin omalle korealaiselle vaihtarilleni eli ruisleipää, suolaa ja salmiakkia. Korealainen tyttö tykkäsi ruisleivästä, mutta salmiakki ei ollut ihan niin hyvää :D 

Korealaiselta sain myös itsekin lahjan; perinteisen korealaisen korurasian. 
Omasta mielestäni se on tosi hieno ja juuri mun tyylinen :)
Sunnuntai-iltana haettiin Johannan kanssa mun ranskalainen vaihtari bussiasemalta ja, koska oli niin myöhä jo, pystyttiin näyttämään vain missä hän asuu ja toivottamaan hyvät yöt. 
Joten eilen tulikin taas vietettyä koko päivä asioita hoitamalla. Käytiin postissa, DNA:lla, pankissa, kirjastossa, ruokakaupoissa yms yms. 

Oon kyllä tykännyt tästä tuutoroinnista, mutta onhan tämä kyllä väsyttävää, koska näin alussa on hirveästi kaikkea mitä pitää tehdä. 
Eiköhän sitten helpota kun koulu alkaa ensi viikolla. Toivottavasti! :D 

Tänään vaihtareilla alkoi orientaatio viikko ja ensimmäiseksi he saivat ihan perusinfoa ja sen jälkeen näytimme heille koulua. Vielä on luvassa scavenger huntia, koulussa turvakierros, tutustumista kirjastoon ja kurssien valintaa/tunnuksien käytön opettelua. 
Olisipa meidänkin ensimmäinen viikko tällaista, mutta ei....Ensi maanantaina alkaa heti kunnolla koulu nimittäin luennolla :( Toisaalta ihan kivakin kun koulu alkaa, koska näkee taas kaikkia päivittäin ja siten olisi kunnon päivärytmi. 

Tuli myös ostettua tällaiset kengät viikonloppuna. Vihdoinkin löysin jotkut kivat joita pitää kun sataa (kuten tänään)!

Nyt nukkumaan ja kohti uutta päivää!
Öitä! ♥


♥PS: 

Koulun alkuun TJ: 5 päivää
Thaimaahan lähtöön TJ: 62 päivää
Souliin lähtöön TJ: 115 päivää

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogilates - workout heaven!

Spring news

Living like a vampire