Viihteen täytteinen viikonloppu

Heippa, mites kaikkien weekend meni? :)

Don't worry, kyllä se viikonloppu on taas kohta täällä!

Mä sain torstaina paljon kaivattua seuraa viikonlopun ajaksi. Ja koska oli kyseessä Suvi, erittäin hauska viikonloppu oli taattu! Pieni irtiotto arjesta tulikin tarpeeseen S:n perhetilanteen takia ja, koska torstaina sain tietää ettei mun passi välttämättä käykään Amerikkaan matkustamiseen. Joten perjantaina jouduttiin Suvin kanssa menemään takaisin poliisilaitokselle hakemaan uutta passia meikäläiselle. Noh onpahan sitten mullakin ihan uusi ja kunnon passi! 

Perjantaina koitti myös Lukko-Tappara peli, jota olin odottanu innolla jo pari viikkoa! Vaikka väärä joukkue voittikin lopulta matsin, en yhtään kadu sinne menemistä. Oli oikein kivaa käydä kerrankin täällä Raumallakin pelissä ja vielä todella hyvässä seurassa nimittäin Johannan ja Suvin kanssa :) Johanna osti oikein kunnon Lukko vermeetkin peliä varten, joiden katteleminen teki kyllä hieman kipeää mun silmille, mutta kaikki tyylillään :D

Lauantaina tsiigailtiin Suvin kanssa nettikaupoista vaatteita, joita yritän sitten ostella New Yorkista. Saa nähdä tuleeko Suomeen mun mukana yhtään rahaa vai jääkö kaikki sinne...

Illemmalla väsättiin mokkapaloja ja pitsaa NAMNAM! ♥ Ja tietysti katsottiin lauantai-illan kohokohtana PUTOUS, joka näyttää olevan aina vaan parempi! Tälläkin kerralla tuli naurettua maha kippurassa ja vatsalihakset kipeiksi seuraavan viikon ajaksi. 
Sen jälkeen katsottiin We Are the Millers -leffa. Joka oli todella hyvä jatke tälle meidän komedia illalle. SUOSITTELEN! :) 

Tänään tuli vielä tanssahdeltua ja katsottua pari jaksoa Putouksen 3. kautta, jota nyt tässä viikonlopun aikana katseltiin DVD:ltä jota oltiinkin metsästetty vaikka mistä viimeiset 2 viikkoa. Vielä jäi Finaali-jakso mulle yksin katseltavaksi. 3. ja nykyinen kausi ovat kyllä mun ehdottomat lempparit! Molemmissa on todella hyvät hahmot + muut sketsit ovat hauskoja. 

Tuli kyllä haikea olo Suvin lähdettyä, koska nähdään nykyään harvemmin ja väistämättä tulee hirveä ikävä. Ja aina kun nähdään, kuten tälläkin kertaa, meillä on todella hauskaa ja kivaa yhdessä. ♥ Toivottavasti Nykin matkan jälkeen nähtäisiin taas pian uudelleen ja mieluiten koko porukalla! 

Nyt pitäisi vielä lukea huomiseen ruotsin välitenttiin ja valmistautua nukkumaanmenoa varten. Hej då och God Natt! ♥

PS:

Lähtö New Yorkiin TJ: 8 päivää 
Risteilylle lähtöön TJ: 68 päivää
Kesäloman alkuun TJ: 89 päivääKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good