A week full of celebration & work

Keskiviikkona koittikin ensimmäinen osa Kiinan kurssin kokeesta elikkäs kuuntelu ja suullinen koe, joita odotin ajatuksella JÄIKS! Mutta loppujen lopuksi, eivät ne olleetkaan niin vaikeita ja kamalia. Ensi keskiviikkona odottaa vielä kirjallinen osuus ja sitten on siittäkin kurssista (mahdollisesti!) selviydytty lukuisista luovutuksen ajatuksista huolimatta. Sen päivän lopuksi ajettiin vielä äidin kanssa Tampereelle, jonka myötä kotiin päästyämme sänky olikin erittäin houkutteleva! 

Torstaina koitti päivä, jota oli odotettu jo viime keväästä asti! Nimittäin ystäväni Tarun ylppärit! Nyt on meidänkin koko jengi ylioppinut ja kaikilla lakit hallussa :) Loppu päivä juhlittiinkin porukalla ja en voi muuta sanoa kuin, että oli hauskaa ja ihanaa nähdä taas (melkein) kaikkia! ♥Tämän viikon toinen juhlapäivä oli Perjantai 6.12. eli Suomen Itsenäisyyspäivä ♥
Tänä vuonnahan Linnan Juhlat järjestettiinkin mun kotikaupungissa Tampereella JEEE! :D 
Ja pitihän se arvata, että siellä sitten sattuu ja tapahtuu vaikka mitä.... 
Itse en ole aikaisempina vuosina kuten en tänä vuonnakaan juhlinut Itsenäisyyspäivää vaan vietin äidin kanssa kivan koti-illan, joka lopulta kuluikin kämppää siivotessa joulua varten :) 


Nyt oon taas takaisin Raumalla viimeistä kouluviikkoa varten! Ja huomaa kyllä, että loppu lähenee nimittäin hommaa senkun riittää, mutta aivot & motivaatio ovat jo osittain joululomalla.... Eiköhän tästä silti selvitä :) Ainakin yritetään ja kovaa! 


Goodnight everybody & have a good week! ♥


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good