Ikävä ♥

Heippa vaan kaikille! 

Tiedättekö sen tunteen kun joutuu olemaan erossa jostain teille rakkaasta henkilöstä? 
Well I do! 

Viime aikoina mulle on iskenyt ihan kauhea ikävä ja se vain pahenee päivä päivältä. 
On etenkin ikävä Salmania (Lontoossa majaileva aivan ihana ja mulle rakas ihminen), mutta myös äitiä ja tietenkin 5 rakasta ystävää Tampereen suunnalta ♥ 
Nyt kun on nähnyt äitiä ja ystäviä yllättävän paljon viime viikkoina heitä kohtaan ei ole ehtinyt kehittymään kunnon ikävää, mutta tähänkin vuoteen on silti ehtinyt sisältyä jo monen monta ikävöimis päivää kaikkia heitä kohtaan. 

Salmania kohtaan ikävä on jo hirveän suuri johtuen paljolti omista kiireistä. On ollut paljon koulutehtäviä ja kokeita ja myös muutakin hommaa, joten ei ole ehtinyt pitämään niin paljon yhteyttä. Onneksi siihenkin on tulossa helpotusta! Nimittäin ei ole enää kuin 3 koulupäivää jäljellä! Ensi viikon torstaina alkaa kesäloma, jolloin on taas enemmän aikaa murua varten :) Lontoon lippujen ostokin on käynyt jo lähellä, mutten ole vielä viittinyt ostaa. Tekisi aivan mielettömästi mieli ostaa, mutta olen yrittänyt pysyä kärsivällisenä ja odottaa tietoa kaikista kesätyöpaikoista. Nimittäin jos pääsen kesätöihin silloin Lontoon reissu ei melko varmasti onnistu. Ikävän takia toisaalta toivookin ettei saisi töitä, mutta rahatilanteen yms takia toivoo erittäin paljon, että saisi töitä. 
Huomenna alkaa Finnairin kesäkampanja ja saa nähdä onko siellä Lontoota ja millä hinnalla! Jos on kohtuuhinnalla, saatanpa jopa ostaa :) 

Vaikka välillä tekee vain mieli jäädä sänkyyn makaamaan tai karata Lontooseen, tsemppaan itseäni eteenpäin, koska tiedän että se päivä tulee kyllä kun taas nähdään Salmanin kanssa. 
Se päivä ei ole huomenna, ensi viikolla eikä edes tässä kuussa, mutta kyllä se sieltä tulee. Jopa nopeampaa kuin kuvittelee. 

Onneksi on Whatsapp, Skype, Viber ja ties mitä, mutta eivät ne kuitenkaan ole sama asia kuin oikeasti tapaaminen. Noiden välityksellä ei pysty koskettamaan ja tuntemaan toista, halaamaan eikä pussaamaan toista. Silti ne kyllä auttavat pahimpaan ikävän tunteeseen :) 
Yhden asian tästä kovasta ikävästäkin kyllä löytää. Nimittäin sen kuinka hyvin käyttää kaiken ajan hyväkseen sitten kun näkee paljon ja kauan ikävöineen henkilön :) 
Jokainen päivä, tunti, minuutti ja sekuntti käytetään me ainakin Salmanin kanssa hyödyksi kun näämme! ♥ 
Sitä suosittelen kaikille! :) 

♥PS: 

Koulupäiviä TJ: 3 päivää
Thaimaahan lähtöön TJ: 166 päivää

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Living like a vampire

It's time to fly again

Change is good